OmaSP Luistelu- ja kiekkokoulun kevätkausi 2021!
26.1.2021 10:39 Uutiset / Luistelu- ja kiekkokoulu

OmaSP Luistelu- ja kiekkokoulun kevätkausi

JPK:n järjestämä OmaSP Luistelu- ja kiekkokoulun kevätkausi on pyörähtänyt käyntiin!

Vuorot ovat tiistaisin klo 16.45-17.30 (kannattaa saapua paikalle vähän aiemmin, niin pääsemme aloittamaan toiminnan aikataulun puitteissa) sekä sunnuntai-aamuisin on kiekkokoulun vapaavuoro, jossa voi käydä omatoimisesti luistelemassa / pelailemassa.

OmaSP luistelu- ja kiekkokoulussa harjoitellaan mm. luistelua monipuolisten leikkien, tehtävien, harjoitteiden ja pelien kautta. Mailaryhmässä myös jääkiekon lajitaitojen opettelu pelinomaisessa ympäristössä tulee vahvemmin mukaan. Tytöille on myös oma ryhmänsä, joten jokaiselle löytyy varmasti omaa innokkuutta ja osaamista vastaava ryhmä, jossa toiminnan pääsee aloittamaan.

Otamme mielellämme mukaan myös uudet luistelusta ja pelaamisesta kiinnostuneet n. 4-9 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kevään osallistumismaksu on 40€ (mikäli kausi jatkuu normaalisti, seuramme koronatilannetta aktiivisesti ja muutokset ovat täten mahdollisia). Kevätkausi jatkuu 30.3 saakka. Ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.jpk-ry.com/WebForms/EmbedForm.aspx?fId...

Kevätkausi laskutetaan seuran puolesta sähköpostilla maaliskuussa.

Koronaepidemia turvallisuusohjeet

Muistutamme vanhempia hallilla maskin käyttövelvoitteesta, käsihygieniasta huolehtimisesta sekä riittävien turvavälien pitämisestä. Lisäksi toivomme, että lapsen mukana tulee hallille ainoastaan yksi vanhempi. Vanhemmat eivät myöskään tule vaihtoaitioon harjoitustapahtuman aikana. Suosittelemme, että suurin osa varusteista puetaan päälle jo kotona. Lapsilla on oikeus jatkaa liikunnallista arkea mahdollisimman hyvin ja teemme kaikkemme sen toteutumisen eteen.

Tärkeää myös muistaa että kipeänä ei tulla hallille. Eivät lapset eivätkä aikuiset.

Varusteet

Pakolliset varusteet ovat ristikollinen kypärä, suojaavat hanskat ja luistimet. Jos käytät ulkohousuja, niin muista pestä ne ennen jäälle tulemista! Pipoa ei tarvitse kypärän alle, sillä jäällä tulee lämmin ja hallissa ei ole pakkasta. Kiekkokoulun puolella suosittelemme täyttä jääkiekkovarustusta. Luistinten terät kannattaa hoitaa kuntoon, sillä hyväkuntoiset terät ovat edellytys mukavalle harrastamiselle.

Vakuutus/pelipassi

Jokaisen osallistujan on hankittava oma 3€ seurapassi 1. Seurapassin pääset ostamaan täältä: http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelip...

Yhteystiedot

Valmennuspäällikkö Jussi Virtanen, 050 357 9775, virtanen.jpk@gmail.com


   
Lisää uutisia
Järviseudun Pallokerho
«  Marraskuu   »
Kategoriat