Seurakirje
8.5.2020 10:45 Uutiset / Pääsivusto

Seurakirje

Kuten hyvin muistetaan, jääkiekkokausi päättyi harmittavasti juuri ratkaisupelien kynnyksellä koronavirus-epidemian keskeytettyä sarja- ja harjoitustoiminnan. Tilanne on varmasti monine muutoksineen vaikuttanut merkittävästi meidän jokaisen elämään, ja vaikka pitkässä juoksussa tämä ei määritä kenenkään tulevaisuutta jääkiekkoilijana, on tapahtumilla väistämätöntä vaikutusta tulevaisuuteen uusine haasteineen.

Nykyisessä yhteiskunnassa informaatiotulva sosiaalisen median kautta on valtava. Tällä on isoja vaikutuksia meidän kaikkien elämänhallintaan ja tapaan johtaa itse itseämme. Valitettavasti nykytilanne on johtanut meistä suurinta osaa passiivisuuteen: on helppoa jäädä koneen, kännykän tai telkkarin ääreen viettämään aikaa ja liikuntamäärät tippuvat roimasti verrattuna aiempaan ”normaaliin”.

Uhkakuvana onkin, että tilanne heijastuu myös seuratoimintaan ja suoraan tärkeimpään: harrastajamääriin. Lopettamiskynnys on varmasti monesta syystä korkeampi, kuin ”normaalissa tilanteessa” olisi. Fyysiset, psyykkiset, sosiaaliset ja taloudelliset syyt ovat tässä tilanteessa varmasti enemmän tapetilla kuin normaalisti.

Seura haluaa olla tukemassa myös perheitä tässä taloudellisessa sekä poikkeavassa tilanteessa. Ensi kertaa seura tulee jakamaan ensi syksynä avustusta niille, jotka sitä tässä kohtaa eniten tarvitsevat. Tiedotamme asiasta lisää loppukesästä.

Hyvä on myös muistaa, mitä jääkiekko ja seuratoiminta meille kaikille antaa: yhdessä tekemistä, aitoa vuorovaikutusta, tunteita, ilon hetkiä ja pettymyksen sietämistä. Elinikäisiä muistoja, kavereita, ystäviä. Tämän lisäksi tulevat tietysti lajin kautta tulevat vaatimukset, onhan jääkiekko maailman nopein pallopeli, jossa joukkuepelaajan taitojen lisäksi vaadittavat fyysiset ominaisuudet ovat todella monipuoliset.

Kesäkuun alusta alkaen on Jääkiekkoliiton ohjeistusta noudattaen mahdollista aloittaa harjoittelu ryhmissä, kunhan suojaetäisyyksistä ja hyvästä hygieniasta huolehditaan. Joukkueet tiedottavat omista toimintamalleistaan pelaajia / perheitä.

Muutenkin on aika kannustaa ja aktivoida toinen toisemme, niin lapset, nuoret ja aikuiset liikkeelle – tehdään tämä yhdessä!


JPK ry


   
Lisää uutisia
Järviseudun Pallokerho
«  Lokakuu   »
Kategoriat